Wat wil NEXIT eigenlijk?

Wat wil NEXIT?

NEXIT is een samenvoeging van Nederland en EXIT. Wij willen de EU uit. Hiervoor zijn legio redenen te bedenken maar de belangrijkste zijn wat ons betreft de kosten en het wegspoelen van de democratie.

De EU kost ons ongelofelijk veel belastinggeld wat beter besteed kan worden aan zorg, onderwijs, veiligheid of infrastructuur. Met de gigantische bedragen die we zometeen kwijt zijn aan de “Corona hulp” zijn we tot in de lengte der jaren aan het werk om dat te bekostigen. Een NEXIT kan ons daarvoor behoeden. We zitten dan niet meer bij de club en ze mogen het zelf verder uitzoeken. Wij gaan ons land zelf verder opbouwen en versterken.

De EU is ondemocratisch en erodeert ook de democratie hier in Nederland.

Verder is de EU niet transparant, ze wil een leger, legt regels op die ons hard raken, bemoeit zich met van alles en nog wat, luistert alleen naar multinationals en het grootkapitaal en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hoe kunnen we de EU uitstappen?

In maart 2021 zullen er Tweede Kamerverkiezingen worden gehouden. Deze stemronde kan worden omgebogen tot een referendum. Een bindend referendum waar er een heel belangrijke vraag op tafel komt te liggen: Willen we nog langer in de EU blijven leven of willen we eruit?

Hoe kan een Tweede Kamerverkiezing worden omgebogen tot een referendum?

Dat is vrij simpel. Door 1 vraag op tafel te leggen en meer niet. Door maar 1 dag te blijven om het resultaat van het referendum in praktijk te brengen en langer niet.

Op die manier worden er twee angels uit de verkiezingen gehaald. Namelijk 4 jaar opgescheept zitten met iemand en z’n ideologieën. En hoezeer je het ook eens bent met een bepaalde partij, er is altijd wel iets wat je toch niet steunt. Deze twee angels zijn er dan uit.

Er ligt dan een heel zuivere heldere vraag op tafel. Een vraag vrij van ideologie of dogma’s.

Er zijn maar twee opties:

– Nog 4 jaar aanmodderen en ons belastinggeld naar de Brusselse tussenrekening overmaken.

– NEXIT en Nederland weer terug opbouwen, voorwaarts!

Is NEXIT een politieke partij?

Nee. Heel duidelijk niet. Ik heb geen enkele politieke ambitie. Ik ga dit ook maar 1 keer doen. Als het resultaat is dat Nederland liever blijft aanmodderen en doorknoeien dan is dat ook prima. Zoals Joseph le Maistre stelde:“Ieder land krijgt de regering die het verdient”.

Ik zou het natuurlijk wel heel jammer vinden, maar dan is het gezeur over de EU in ieder geval over. Dan weten we wat Nederland wil. Ik druk wel iedereen op het hart: Het is NU of NOOIT! Denk er goed over na en maak je keuze.

Kan ik misschien ergens mee helpen?

Ja heel graag zelfs! Ik kan dit niet alleen. Zo makkelijk is het. Ik heb ieders hulp nodig en zal het met liefde accepteren. Ik ga dit referendum mogelijk maken en het is aan jou om mee te vechten. Dit zal een gevecht worden tussen het volk, de Nederlanders in al hun verschijningsvormen, en de machthebbers die de macht niet graag afstaan. Om te beginnen heb ik twee dingen nodig: donaties en handtekeningen. De handtekeningen komen in een later stadium, daar kom ik tegen die tijd even op terug.

Allereerst heb ik donaties nodig. Giften. Hiermee kan ik de campagne financieren en ervoor zorgen dat iedereen goed wakker is geschud. Doneren kan op deze pagina. Jou giften zijn belangrijk om alles te kunnen draaien. Denk alsjeblieft niet dat een ander het wel zal betalen, uiteindelijk kosten dingen gewoon geld in het leven en zonder gaat het niets worden. Tot nu toe heb ik alles uit m’n eigen zak betaald maar het spaarvarkentje ligt nu wel een beetje op apen-gapen. Geef alsjeblieft niet meer dan je kunt missen, wees gul maar verstandig. Wat je met een glimlach kunt geven zal ik met een glimlach aannemen. Meer is echt niet nodig.

Ten slotte kun je heel veel zelf doen. Ik heb de logo’s vrij beschikbaar gesteld op deze pagina. Doe ermee wat je wilt, stickeren of een poster afdrukken, een vlag, Tshirt of pet bedrukken.. alles mag van mij. Laat de wereld maar weten wat je er van denkt! Als je het logo commercieel wilt gebruiken mag dat ook gewoon. Geen punt, dit is een strijd van ons allemaal, ook van bedrijven. Een klein percentage van de gemaakte winst als donatie wordt zeer op prijs gesteld, maar is zeker niet verplicht. Maak je leuke meme’s? Doen! Een leuk liedje gemaakt? Deel het! Weet je een lekker recept voor de eerste dag buiten de EU? Deel je NEXIT recept met de wereld! Maak helder dat het zo niet langer kan en we onze vrijheid terug moeten nemen. Zegt het voort!

Als de tijd daar is zal ik je vertellen hoe je je handtekening kunt zetten en daarmee het referendum mogelijk kunt maken. Maar dat duurt dus nog even… Tot die tijd kun je nog heel veel doen om dit referendum werkelijkheid te maken!